首页 › 答案 › 题库 › 知到智慧树 › 未分类

智慧树知到《新时代英语(陕西能源职业技术学院)》2025章节测试答案

智慧树知到《新时代英语(陕西能源职业技术学院)》2025章节测试答案
第一章 单元测试
1、单选题:
I felt pretty ______ after he spoke highly for my work. ( )
选项:
A、well
B、shamed
C、confident
D、shy
答案: 【confident
】
2、单选题:
He was embarrasses ______ such kind of things. ( )
选项:
A、for
B、about/at
C、to with
答案: 【about/at
】
3、单选题:
She was embarrassed ________ admit making a mistake. ( )
选项:
A、for
B、to with
C、about/at
答案: 【to with
】
4、单选题:
Farmers were _____ about/over their crops when it rained a lot. ( )
选项:
A、anxious
B、glad
C、anxiety
D、hateful
答案: 【anxiety
】
5、单选题:
It is our anxiety ______ being successful that supports us to overcome all kinds of difficulties. ( )
选项:
A、by
B、with
C、for
D、to
答案: 【for
】
6、单选题:
Trees can give you a ______ of direction when you are lost. ( )
选项:
A、way
B、lot
C、sense
D、help
答案: 【sense
】
7、单选题:
To my______, he passed the exam with quiet good scores. ( )
选项:
A、relieved
B、relief
C、relieving
答案: 【relief
】
8、单选题:
Her passion ____him never dying away. ( )
选项:
A、for
B、in
C、with
D、to
答案: 【for
】
9、单选题:
He did everything____great passion. ( )
选项:
A、to
B、for
C、with
D、in
答案: 【with
】
10、单选题:
短语 “leave it all on the floor”的汉语意思是: ( )
选项:
A、竭尽全力做好某事
B、把它全放在地上
答案: 【竭尽全力做好某事
】
第二章 单元测试
1、单选题:
_________hard, he would passed the exam.( )
选项:
A、Were Tom to work
B、Had Tom worked
C、If Tom were to work
D、Should Tom work
答案: 【Had Tom worked
】
2、单选题:
If my mother_____here last Funday, she _________me from going there.( )
选项:
A、had been; would have prevented
B、had been; would prevent
C、were; would have prevented
D、were; prevent
答案: 【had been; would have prevented
】
3、单选题:
Were it not for friction (摩擦力), we ______walk on this earth of ours. ( )
选项:
A、are not able to
B、should not have been able to
C、were not able to
D、would not be able to
答案: 【would not be able to
】
4、单选题:
If Mary ______have a picnic, I _____ with her. ( )
选项:
A、wants to; will go
B、want to; will go
C、will want to; go
D、will want to; goes
答案: 【wants to; will go
】
5、判断题:
Asking for leave is a kind of written request. ( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【对】
6、多选题:
There are two main types of asking for leave, which are_____________( )
选项:
A、asking for business leave
B、asking for no reason
C、asking for leave with personal reason
D、asking for sick leave
答案: 【asking for business leave
;asking for sick leave
】
7、多选题:
Asking for leave can be written on the basis of the following contents, which are___________( )
选项:
A、meeting
B、sickness
C、marrage
D、traffic accident
答案: 【meeting
;sickness
;marrage
;traffic accident
】
8、单选题:
If Mary _________they were on sale online, she wouldn’t have bought the these shirts in this store.( )
选项:
A、know
B、had known
C、knew
D、have known
答案: 【had known
】
9、单选题:
If it ______for the snow, the Smiths_________the mountain yesterday. ( )
选项:
A、were not; could climb
B、hadn’t been; could climb
C、had not been; could have climbed
D、were not; could have climbed
答案: 【had not been; could have climbed
】
10、单选题:
Hadn’t John stood under the ladder to catch you when you fell, you_________now. ( )
选项:
A、couldn’t have smiled
B、wouldn’t be smiling
C、won’t smile
D、didn’t smile
答案: 【wouldn’t be smiling
】
第三章 单元测试
1、单选题:
My brother __________ an old dictionary last night. ( )
选项:
A、came on
B、came off
C、came out
D、came up
答案: 【came up
】
2、单选题:
It’s getting cold. Be careful _______ your health. ( )
选项:
A、about
B、for
C、at
D、with
答案: 【with
】
3、多选题:
When you write an invitation letter , make sure to include( ).
选项:
A、Salutation
B、Comlimentary Closing
C、Body
D、Signature
E、Heading
答案: 【Salutation
;Comlimentary Closing
;Body
;Signature
;Heading
】
4、多选题:
Which of the following situations requires an invitation letter?( ).
选项:
A、party
B、dinner
C、reception
D、banquet
E、celebration
F、concert
答案: 【party
;dinner
;reception
;banquet
;celebration
;concert
】
5、单选题:
I’m sorry I got caught in the traffic; __________, I could have been here sooner. ( )
选项:
A、otherwise
B、besides
C、although
D、anyway
答案: 【otherwise
】
6、单选题:
Helen always keeps her smartphone switched off ________ she’s expecting a call. ( )
选项:
A、when
B、since
C、once
D、unless
答案: 【unless
】
7、单选题:
_______ you ask many different questions will you acquire all the information you need to know. ( )
选项:
A、So long as
B、If only
C、Only if
D、As far as
答案: 【Only if
】
8、判断题:
She practices speak English every day. ( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【错】
9、判断题:
Mary found her classmates were more friendly to her than before. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【对】
10、判断题:
You can increase a tyre’s grip in winter by slightly lower its pressure. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
第四章 单元测试
1、单选题:
Can you please ______ the button to my coat?( )
选项:
A、affix
B、tie
C、attach
答案: 【attach
】
2、单选题:
Mothers holding jobs outside the home should have ______ schedules to make it easier to look after their children.( )。
选项:
A、heavy
B、complex
C、smooth
D、flexible
答案: 【flexible
】
3、单选题:
The book is trying to ______ discussion of the problem of global warming. ( )
选项:
A、stimulation
B、stimulating
C、stimulate
答案: 【stimulate
】
4、单选题:
I’m glad to _______ in such a race. ( )
选项:
A、competitive
B、compete
C、competition
答案: 【compete
】
5、单选题:
This is the reason why we lay emphasis ________ biological control. ( )
选项:
A、to
B、on
C、in
答案: 【on
】
6、单选题:
Tom was born on ________. ( )
选项:
A、Sept. 6th, 1993
B、1993/9/6
C、1993, Sept. 6th
答案: 【Sept. 6th, 1993
】
7、多选题:
What should be included in an English letter? ( )
选项:
A、heading
B、body
C、signature
D、salutation
E、complimentary close
答案: 【heading
;body
;signature
;salutation
;complimentary close
】
8、判断题:
Brought up by his grandpa, Tom became a successful writer. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
9、判断题:
Tom is energetic, capable, and a man you can depend on. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
10、判断题:
Please judge the following sentence is true or false.
“If you are at home,” I said to Mary.”I will come to visit you.” ( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【对】
第五章 单元测试
1、单选题:
Are there any maps on the wall? ( )。
选项:
A、There are some .
B、Yes, there is one.
C、No, there are.
D、Yes, there is.
答案: 【There are some .
】
2、单选题:
There two pens and a book on the desk. ( )。
选项:
A、be
B、are
C、have
D、is
答案: 【are
】
3、单选题:
No sooner he back to school, then it began to rain. ( )。
选项:
A、did
B、is
C、went
D、was
答案: 【was
】
4、多选题:
Tick the items which you think money can buy. ( )。
选项:
A、jewelry
B、health
C、houses
D、delicious foods
答案: 【jewelry
;houses
;delicious foods
】
5、单选题:
Peter spend much money buying the new car.( )。
选项:
A、for
B、at
C、in
D、on
答案: 【in
】
6、单选题:
You have breakfast at 7,( )?
选项:
A、do you
B、haven’t you
C、don’t you
D、have you
答案: 【don’t you
】
7、单选题:
There won’t be any film this week, ( )?
选项:
A、will it be
B、won’t there
C、is there
D、will there
答案: 【will there
】
8、判断题:
Scarcely had Li Lei received the letter when he started back home. ( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【对】
9、判断题:
No sooner has the sports meeting started than it began to rain heavily.( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
10、判断题:
Let us go swimming this Sunday, will you? ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【对】
第六章 单元测试
1、单选题:
As soon as the bell rang, the teacher _______the classroom.( )
选项:
A、considerate
B、sponsible
C、sightseeing
D、stepped into
E、Reservation
答案: 【stepped into
】
2、单选题:
He is a______person I’ve ever seen.( )
选项:
A、considerate
B、stepped into
C、sightseeing
D、Reservation
E、sponsible
答案: 【considerate
】
3、单选题:
Harry was an easy,_____girl.( )
选项:
A、Reservation
B、considerate
C、sightseeing
D、sponsible
E、stepped into
答案: 【sponsible
】
4、单选题:
Lisa has made a___ in this restaurant.( )
选项:
A、sponsible
B、considerate
C、Reservation
D、stepped into
E、sightseeing
答案: 【Reservation
】
5、单选题:
We can go _____ downtown tomorrow morning.( )
选项:
A、sightseeing
B、sponsible
C、Reservation
D、considerate
E、stepped into
答案: 【sightseeing
】
6、判断题:
spotless 的汉语表达上无污点的,一尘不染的( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【对】
7、判断题:
花生酱的英语为peanut butt. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
8、判断题:
Make sure 的汉语意思上一定。( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
9、判断题:
decoration 的词性是verb.( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
10、判断题:
A sense of beauty comes with the gift of life.Most of pelple don’t have to be instructed the rarity of beauty.( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【对】
第七章 单元测试
1、单选题:
Tom _____ his report to the boss.( )
选项:
A、have
B、present
C、give
答案: 【present
】
2、单选题:
A wide range of colours and patterns are ________.( )。
选项:
A、showed
B、exhibition
C、available
答案: 【available
】
3、判断题:
Please judge the following sentence is true or false.
The happier a human being is, the longer he lives.. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【对】
4、单选题:
The harder I tried, ________ it seemed to solve that problem. ( )
选项:
A、most impossible
B、the impossible
C、the more impossible
D、the most impossible
答案: 【the more impossible
】
5、单选题:
It is _______ I can understand. ( )
选项:
A、than more
B、much than
C、more than
答案: 【more than
】
6、单选题:
Some people think their rights _______ than they do about their responsibilities.. ( )
选项:
A、much more
B、too much
C、so much
D、much too
答案: 【much more
】
7、判断题:
Please judge the following sentence is true or false.
The weather in China is different from one in America. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
8、判断题:
Judge whether the following sentence is True or false.
Mary is not very tall and she has brown eyes and short brown hair. ( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【对】
9、单选题:
Which of the following words can not be used to describe a person’s build?( )。
选项:
A、slim
B、fair
C、overweight
D、beer belly
答案: 【fair
】
10、多选题:
Which of the following words can not be used to describe a person’s eye?( )。
选项:
A、gentle
B、round
C、bright
D、dewy
E、watery
答案: 【gentle
;round
;bright
;dewy
;watery
】
第八章 单元测试
1、单选题:
More then 100 candidates is _________The leadership position.( )
选项:
A、irritating
B、represent
C、contesting
D、obsess
E、Limb
答案: 【contesting
】
2、单选题:
You should try your best to_______about food.( )
选项:
A、represent
B、obsess
C、irritating
D、Limb
E、contesting
答案: 【obsess
】
3、单选题:
The organization was formed to ________the interest of female.( )
选项:
A、obsess
B、contesting
C、Limb
D、represent
E、irritating
答案: 【represent
】
4、单选题:
What he said made the old prefessor extrenmely______.( )
选项:
A、irritating
B、contesting
C、obsess
D、represent
E、Limb
答案: 【irritating
】
5、单选题:
Are you prepanedto go out of a _______?( )
选项:
A、irritating
B、contesting
C、Limb
D、represent
E、obsess
答案: 【Limb
】
6、判断题:
The word “contest” can only be used as verb.( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
7、判断题:
“representation” is the noun form of “represent”.( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【对】
8、判断题:
– less is a noun suffix.( )
选项:
A、错
B、对
答案: 【错】
9、判断题:
The phrase “give sb. away”means 暴露。( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【对】
10、判断题:
The competition attracted over 500 candidates representing more than 20 different countries.( )
选项:
A、对
B、错
答案: 【对】