首页 › 答案 › 题库 › 知到智慧树 › 未分类

智慧树知到《交际英语(德州学院)》2025章节测试答案

智慧树知到《交际英语(德州学院)》2025章节测试答案
第一章测试
1.Communication is a form of human behavior derived from a need to connect and interact with other human beings
A、错 B:对
答案:B
2.Based on communication channels,belong to non-verbal communication
A、eye contact B:body language C:facial expressions D:gestures
答案:ABCD
3.Noise is a term used for factors that interfere with the exchange of messages, including. Noise is inevitable
A、physiological noise B:external noise C:semantic noise D:psychological noise
答案:ABCD
4.Body language is not just about how we hold and move our bodies. It includes and so on
A、Our facial expressions B:How we touch ourselves and others C:Our closeness to and the space between us and other people (proxemics), and how this changes D:How we position our body
答案:ABCD
5.The stages of Culture shock include and Acceptance
A、Becoming Functional B:Honeymoon C:Reintegration D:Disintegration
答案:ABCD
6.For women, good communication means enhancing relationships; as for men, communication only means solving problems
A、对 B:错
答案:A
7.In the conversation between Rita and Mike, which step Rita can do to help Mike understand her better?
A、Enlarge own B:Suspend judgement C:Seek translation cues D:Provide translation cues
答案:D
8.Humor is a universal language in the world, regardless of region, culture and ethnicity, and does not require rules
A、对 B:错
答案:B
9.The behavior of learning a language is _______________
A、a tool in the service of belief B:a purely instrumental matter C:a tool in the service of purpose D:a public inheritance
答案:D
10.The conflict reflected between Mr. Philip and Mr. Wang results from __________
A、different context culture B:different thought pattern C:different behavior pattern D:different cultural backgrounds
答案:ABCD
第二章测试
1. English belongs to Indo-European language. ( )
A、错 B:对
答案:B
2. Chinese cuisine has its own unique features, different from western one. What are Chinese cooking method below? ( )
A、braise B:simmer C:simmer D:roast
答案:ABCD
3. One of the first written accounts about tea ceremonies dates back to the( ), when the serving of tea was named chadao or “the way of tea”.
A、Qing Dynasty B:Song Dynasty C:Tang Dynasty D:Ming Dynasty
答案:C
4.Spring Festival also called Chinese New Year, falls on the first day of the first lunar month, often one month or so later than the Gregorian calendar. ( )
A、对 B:错
答案:A
5. Drinking is often accompanied by various entertainments, including( ).
A、acrobatics B:dancing C:singing D:jiuling
答案:ABCD
第三章测试
1.英文书信和邮件的常用格式有()。
A、齐头式 B:混合式 C:缩进式 D:空格式
答案:ABC
2.中英文表达方式的不同有()。
A、中文先铺垫后结论,英文先结论后说明 B:中文先原因后结果,英文现结果后原因 C:中文重意合,英文重形合 D:中文先叙事后表态,英文先表态后叙事
答案:ABCD
3.整理说明材料时哪些词可以作为关键词()。
A、介词短语 B:时间 C:人名 D:地点
答案:ABCD
4.以下属于商务信函写作原则的是()。
A、周到 B:具体 C:礼貌 D:简洁
答案:ABCD
5.同义替换关键词需要掌握单词的不同语境不同用法。()
A、对 B:错
答案:A
6.文章备选题项中不需要额外注意主要意义词汇,直接快速精准读文章即可。()
A、对 B:错
答案:B
7.“ANALYZETHEJOB”,“RESEARCHTHECOMPANY”,“APPROPRIATECLOTHING”表示的是面试前的准备。()
A、错 B:对
答案:B
8.英语议论文的类型有()。
A、解决问题型 B:阐述主题型 C:因果分析型 D:阐述利弊型 E:对比观点型
答案:ABCDE
9.阐述利弊型议论文是指通过原因推理必然结果或是通过结果追述原因的类型。()
A、错 B:对
答案:A
10.选出下列词汇中表示并列或递进关系的连接词()。
A、besides B:however C:but D:inaddition
答案:AD
标签:交际英语